Blog Desactualitzat


ATENCIÓ - Aquest Blog ja no està actiu.


A partir d'ara ens trobareu a la nova pàgina de UGT Sopra Steria: http://ugt-cat.net/soprasteria/


UGT Informa #12/2017 - Mobilitzacions de la UGT i CCOO contra el bloqueig de la negociació col·lectiva i la precarietat laboral

Diferents sectors en conflicte i amb negociació de conveni bloquejada convoquen  mobilitzacions de protesta, que confluiran en una concentració a les 13h davant de la patronal Foment del Treball

http://www.ugt.cat/dema-noves-mobilitzacions-de-la-ugt-i-ccoo-contra-el-bloqueig-de-la-negociacio-col%C2%B7lectiva-i-la-precarietat-laboral/

Continuant amb les mobilitzacions del passat mes de desembre i de febrer, la UGT i CCOO convoquem a tot l’Estat avui, 23 de març, una jornada de mobilitzacions sectorials contra el bloqueig de la negociació col·lectiva i la precarietat laboral.

Durant el matí, empreses i sectors en conflicte i en processos de negociació de conveni bloquejats per la patronal convocaran mobilitzacions de protesta. A Barcelona, les protestes confluiran en una concentració a les 13 hores davant de la seu de Foment del Treball (Via Laietana, 32). 
    9.45h. Concentració davant de la patronal Transcalit (Gran via, 8-10, L’Hospitalet de Llobregat) contra el bloqueig del Conveni del Transport de Mercaderies i Logística de la província de Barcelona.
    11h. Concentració del sector d’hostaleria contra les empreses multiserveis davant de l’Hotel Arts (Marina, 19-21).
    12h. Concentració del sector de neteja a la Plaça de Sant Jaume contra el bloqueig del conveni de neteja d’edificis i locals.
    12h. Concentració del sector de Generalitat davant del Departament de Governació (Via Laietana, 26).
    13h. Concentració davant de Foment del Treball del sector del Contact Center (telemàrqueting) i del sector de consultories contra el bloqueig dels respectius  convenis sectorials.
    13h. Concentració final davant de la seu de la patronal Foment del Treball (Via Laietana, 32).






Secció Sindical de la UGT Sopra Informàtica.
http://ugtsopra.blogspot.com.es/